+36 (20) 4 010 977

HungarianHungarian

Kiskunmajsa - Eladó Vendéglátás

Elhelyezkedés
Csillag u.
Alapterület
385 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
244156

Leírás

BEFEKTETŐK ÉS VENDÉGLÁTÓSOK FIGYELMÉBE! Vállalkozzon Kiskunmajsán!

Bács-Kiskun megyében, Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő melletti üdülőtelepen motel és étterem besorolású, összesen 385 m2 hasznos alapterületű ingatlant kínálok eladásra 1296 m2 telekterületen.
Az 5402-es főút mentén elhelyezkedő nádtetős étterem kb. 60 fő befogadására alkalmas, ezen felül a hangulatos, parkosított udvari részen található fedett kerthelyiségben további 50 fő fér el.
A Bazsarózsa étterem konyhája híres volt a magyaros és házias ételkínálatáról, amit különösen kedveltek a környéket sűrűn látogató külföldi vendégek is.
A vendéglátóegység emeleti részén és a vele egybeépült kétszintes motelépületben összesen 3 külön bejáratú apartman terasszal és 2 db 2 ágyas, fürdőszobás szoba használható szálláshelyként.

A közelben található kedvelt turistalátványosságok a Gyógy- és Élményfürdő mellett: Bugacpuszta, az Ópusztaszeri Emlékpark, 56-os Múzeum, a szanki Kiskun Emlékhely és Kézműves Konyakmeggy Manufaktúra, a kiskunmajsai Pellikán Pincészet finom borai, továbbá sportolási, horgászási és lovaglási lehetőségek.
Az ingatlan magánszemély tulajdonában van, az ár nem ÁFÁ-s.


A további részletekről és a megtekintéssel kapcsolatban várom hívását! Keressen bizalommal!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Babarczi Tímea

Babarczi Tímea

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-401 0977

babarczi.timea@majsahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok