+36 (20) 4 010 977

HungarianHungarian

Jászszentlászló - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
40.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
270283

3 szoba + nappalis családi ház Jászszentlászlón!

Leírás

Bács-Kiskun megyében, Jászszentlászló településen eladó egy 1994-ben épült, tégla falazatú, 120 m2-es lakótérrel rendelkező családi ház akár lakhatásra is alkalmas melléképülettel és ízlésesen parkosított udvarral illetve konyhakerti lehetőséggel 895 m2 telekterületen.
A korának megfelelő korszerűséggel rendelkező, szépen karbantartott lakóépületben jelenleg 3 szoba+tágas és hangulatos nappali, étkező, konyha, spejz, fürdőszoba és toalett található. Mivel az ingatlan saroktelekre épült így mindkét utca felől rendelkezik bejárattal és hozzá kapcsolódó első és hátsó terasszal. Igény esetén a padlástér is beépíthető.
A fűtést gáz-cirkó kazán szolgáltatja radiátoros hőleadókkal, de vegyes tüzelésre alkalmas kémény is van illetve a nappaliban egy cserépkályha, melynek tűztere jelenleg némi szervízelésre szorul.
A 85 m2-es melléképületben egy szoba-konyhás lakrész toalettel, nyári konyha, tároló helyiség, ólak, pince és garázs található. Az adottságai lehetőséget kínálnak akár egy kisebb otthoni vállalkozás működtetésére is vagy egy külön apartman kialakítására.

A szomszédos 1535 m2-es, GKSZ övezeti telek és műhelyépület szintén az eladók tulajdonában áll, melynek eladási ára 10,2 millió Ft. Együttesen megvásárolva a két ingatlan kedvezőbb áron elérhető!
További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!


Kapcsolati adatok

BABARCZI TÍMEA  ügyvezető/tulajdonos

BABARCZI TÍMEA ügyvezető/tulajdonos

+36-20-4 010 977

babarczi.timea@majsahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok